Menu

Opstaan tegen werkdruk

Werkdruk

De werkdruk neemt in verschillende sectoren toe. Met name in het onderwijs lijkt het een onbeheersbaar probleem. De interventies die tot nu toe gedaan zijn, werken blijkbaar onvoldoende om de statistische cijfers naar beneden te krijgen. Tijd voor een andere aanpak van werkdruk. Het programma ‘Opstaan tegen werkdruk’ werkt vanuit een ander gezichtspunt.

Opstaan tegen werkdruk

De kern van de aanpak is dat het team en de individuele teamleden eigenaar worden van het probleem van de werkdruk en dus ook van de oplossing. In een interactief programma ontdekken de teamleden, waarvan ze energie krijgen, wat energie en motivatie kost, en hoe ze deze balans  in evenwicht kunnen houden. Ze krijgen krachtige vaardigheden aangereikt om als team en individu keuzes te maken en overzicht te houden.

Resultaat

Aan het eind van de training weet zowel het team als ieder individu welke stap ze moet zetten om de een einde te maken aan de verstikkende werkdruk. Individuele teamleden werken samen met een sparringpartner. De effecten worden besproken tijdens een follow up, 4-6 werken na de trainingsdag.

Investering

Het programma bestaat uit een voorbespreking, een trainingsdag en een follow-up. De investering is € 2375. Vrij van BTW.

Contact

Bent u geïnteresseerd? Twijfel niet om contact met mij op te nemen via info@sdpadvies.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Ga naar contact