Menu

Coachen is een kunst

Coachend begeleiden en coachend leidinggeven

In deze training groei je uit tot een zelfbewuste coach die vaardigheden en kennis in huis heeft om coaching tot op een professioneel niveau aan te pakken. Je maakt intensief kennis met de verbluffend pragmatische en effectieve methodiek: de oplossingsgerichte benadering (Solution Focused Approach). Dit zal je helpen in het begeleiden van medewerkers, studenten, clienten, collega’s, leerlingen en natuurlijk van mensen in je omgeving. Een  must voor leidinggevenden, leerkrachten, teamwerkers en iedereen die met mensen werkt.

Programma

De training start met een hele dag. Op die dag maak je je in een interactief programma de methodiek eigen. Het derde dagdeel staan twee oplossingsgerichte tools centraal: de wondervraag en de schaalvraag. Dagdeel vier richt zich op het herkennen en benoemen van kwaliteiten bij de coachee en op omgaan met emoties. Het laatste dagdeel is een follow-up. Je presenteert eigen succesmomenten, werkt met materiaal van medecursisten en oefent nog een keer, nu met een trainingsacteur. Tussen de bijeenkomsten train je je vaardigheden in intervisie- en leergroepen.

Investering

De training duurt vijf dagdelen en kost € 785,00*, dat is inclusief Coert Visser,  Progressiegericht werken  en het overige cursusmateriaal.
De training is gevalideerd door het registerleraar (30 sbu)
Er is geen btw verschuldigd. Nadat u zich hebt aangemeld, ontvangt u via de mail een bevestiging van inschrijving.
P.S. Als je een collega weet te motiveren om in te schrijven, laat het me weten.
Je krijgt dan een dinerbon van € 50,00.


Plaats en data

Cursus :  Coachen is een kunst
Plaats  : Hotel Van der Valk, ARA, Veerweg 10 Zwijndrecht.
Data     : Do 8 november 2018  (9.00 -16.00) en de middagen 22/11, 6/12 en 17/1 (13.30-16.30).

Geïnteresseerd?

Schrijf hier in.

Inschrijven