Menu

Coaching

Oplossingsgerichte coaching

Oplossingsgerichte coaching is een pragmatische en doelgerichte aanpak voor duurzame groei. De oplossingsgerichte benadering (Solution Focused Approach) kenmerkt zich door snelle progressie. Steef Post is ervaren deskundige en sinds 2009 trainer Solution Focused Approach.
Meer weten? Klik hier

Individuele coaching

SDP| Advies heeft zich gespecialiseerd in coaching voor (beginnende) leidinggevenden. Steef Post heeft zelf brede ervaring in management en interim-management. Coaching is afhankelijk van de coachingsvraag, en kan zich bijvoorbeeld toespitsen op versterking van de persoonlijke effectiviteit of communicatieve vaardigheden.

Teamcoaching

De kracht van coaching is dat het team erkend wordt in hun deskundigheid. Het team blijft ook eigenaar van de problemen en is aan het eind van de coachingssessie gemotiveerd om het probleem op te lossen op een manier die ze samen hebben ontworpen, en waarvan de effectiviteit getoetst is. SDP | Advies maakt bij teamcoaching gebruik van verschillende methodieken als Reteaming ®, Ervaringsleren, Roos van Leary, Waarderingswand, Teamrollen van Belbin, Kleuren van de Caluwe, Hoeden van Bono.

Contact

Bent u geïnteresseerd? Twijfel niet om contact met mij op te nemen via info@sdpadvies.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Ga naar contact