Menu

Human Dynamics

Wat levert een training Human Dynamics je op?
Human Dynamics (HD) biedt op een intrigerende manier inzicht in de fundamentele verschillen van mensen bij samenwerken, leren en communiceren. Na de training heb je op het gebied van mensenkennis een hoger level bereikt. Je zult niet alleen genieten van verschillen tussen mensen, maar ook tools en aangrijpingspunten hebben om er echt iets mee te doen. Je krijgt inzicht in zes gedrags- en communicatiestijlen aan de hand van een mensenkennismodel. Zo creëer je meer begrip en plezier en weet je hoe te werken aan gezondere relaties met mensen in je omgeving. Human Dynamics: voor ieder die met mensen werkt!

Inhoud
Ieder mens heeft zowel mentale, emotionele als fysieke kwaliteiten (hoofd, hart en hand). Toch is de een meer praktisch ingesteld, de ander is meer een denker en de derde werkt en handelt vooral intuïtief. Ook de focus waarmee je in het leven staat, kan verschillen: je bent geboeid hoe dingen werken of je registreert meteen hoe andere mensen zich voelen. Je hebt voor ieder afgewezen plan wel drie andere ideeën of je snapt als geen ander hoe verleden, heden en toekomst onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De een vindt het heerlijk als er stiltes in het gesprek vallen, de ander wordt er onrustig van. Bij de training Human Dynamics krijg je taal voor dit soort basale verschillen tussen mensen. Door je zelf beter te leren kennen, krijg je meer inzicht in verschillen tussen mensen.

Opzet
De trainingsdagen zijn interactief vormgegeven. Je gaat de zoektocht naar jezelf en anderen aan op veel verschillende manieren: het analyseren van filmpjes, het doen van een spel, in gesprek gaan met mensen met dezelfde dynamiek en luisteren naar blokjes theorie. Deelnemers waarderen de training gemiddeld op een 8,7 (2016). De training is geregistreerd bij het lerarenregister (24 sbu)

Aanbod
Het Human Dynamics aanbod van SDP | Advies bevat zowel incompanytrainingen als trainingen waarbij open inschrijving mogelijk is. Open inschrijving is mogelijk voor

Basisprogramma
Verdiepingsprogramma

Contact
Ben je geïnteresseerd? Twijfel niet om contact met mij op te nemen via info@sdpadvies.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Ga naar contact