Menu

Wie ben ik

Dr. S.D. (Steef) Post MPM werkt vanuit christelijke waarden en heeft royale managementervaring zowel in zorg als onderwijs. Hij is geschoold als mediator, trainer, coach en in de bestuurs-/ bedrijfskunde. Steef Post is gecertificeerd trainer Solution Focused Approach en facilitator Human Dynamics®.  Daarnaast maakt hij deel uit van de directie van ADXPERT, arbeidskundig expertisecentrum BV en Arbo&Meer BV.

Zijn carrière is gestart als onderwijzer in Dinteloord. Tijdens zijn werk op de basisschool heeft hij de studie Nederlands opgepakt, eerst de lerarenopleiding en aansluitend zijn doctoraal (cum laude). In die tijd werkte hij als docent Nederlands op de Gomarus Scholengemeenschap te Gorinchem. In 1990 werd hij in Nijmegen benoemd als wetenschappelijk medewerker, gevolgd door een promotie in 1995 op een literair-historisch onderwerp.
Inmiddels was hij in het management terecht gekomen, eerst in het onderwijs en sinds 2002  in de GGZ. Op de Tias-businessschool haalde hij de Master in Public en Non-Profit Management (MPM). Bij de Open Universiteit in Heerlen deed hij de modules klinische psychologie, als onderdeel van de opleiding Psychologie.
Sinds 2011 is hij gecertificeerd Facilitator Human Dynamics.  De opleiding mediator deed hij bij het Centrum voor Conflictbeheersing en als NfM-mediator gespecialiseerde hij zich vervolgens op werk (arbeid, samenwerking). Via verschillende cursussen, onder andere bij het (Solutions Centre Utrecht)  heeft hij zich verder bekwaamd in de Oplossingsgerichte benadering. In 2013 slaagde hij bij Louis Caufmann voor de Master Course Solution Focused Management en Coaching.

Contact

Bent u geïnteresseerd? Twijfel niet om contact met mij op te nemen via info@sdpadvies.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Ga naar contact